LentoHotelli tarjoaa alueen majoitus- ja kokouspalvelut

LentoHotelli perustettiin 2015 palvelemaan matkailijoita sekä LSK Business Parkin ja lähialueen tapahtumissa vierailevia. Hotellin vastaanotto sijaitsee alueen vanhimmassa rakennuksessa, Linnassa, jossa sijaitsevat myös hotellin kauneimmat huoneet kaikilla mukavuuksilla. Linnasta löydät myös kesäterassin sekä Vinka-viihdekeskuksen, jossa aikaa voi viettää golf- ja rallisimulaattorin ja biljardin parissa. Sesonkiaikaan majoituksen määrä lisääntyy hostel-tyyppisellä kapasiteetilla palvelemaan jopa 500 matkailijaa. Myös viihtyisiä camping-alueita löytyy alueelta.

LentoHotelli tarjoaa myös nykyiaikaiset koulutus- ja kokoustilat, tarvittaessa videoyhteyksin. Koulutustiloja on kaiken kokoisille ryhmille, aina muutaman hengen työryhmästä 190 hengen luentoyleisöön saakka. Tilojen internetverkko vastaa haastavimpiinkin vaatimuksiin. Kokouksen yhteydessä voi nauttia tarjoiluista jotka hotellin henkilökunta loihtii tarjolle toiveidenne mukaisesti.  Isommille ryhmille on mahdollista tarjota myös lounas tai päivällinen.

Juhlien järjestämiseen Kauhavan kaunein paikka on tietysti Lentokentäntiellä sijaitseva Upseerikerho, jota hotelli vuokraa juhla- ja kokouskäyttöön. Saliin mahtuu 80 hengen kattaus ja arvokas tila tuo ilman erityistä koristeluakin juhlavan ja nostalgisen ilmapiirin perhejuhliin.

Hotelli on merkittävä työllistäjä paikkakunnan nuorille kesäaikaan. Vuosittain hotellilla työskentelee työelämään tutustumisen kesäharjoitteluohjelmassa useita yläaste- tai lukioikäisiä tyttöjä ja poikia. Myös vastaanottovirkailijat on useimmiten saatu rekrytoitua lähialueelta, mutta myös muualta muuttaneita henkilöitä on saapunut sesongin ajaksi tutustumaan Kauhavan kesään. Tapahtumiin hotelli tarvitsee aina myös paljon keikkatyöntekijöitä myynti- ja siivoustyöhön.

LentoHotellin hotellipäällikkö Sanna Ristimäki ja hänen perhevapaan sijaisenaan perehdytyksensä aloittanut Anna Angervisto ajattelevat että heidän arkeaan helpottaisi se, että jotkut palveluntuottajat löytyisivät samalta alueelta ja yhteistyö näin olisi luonnollista ja viestintä ajantasaista ja vaivatonta. Esimerkiksi siivousyrityksen, elämyspalveluiden, välinevuokraamon ja kauneudenhoito- ja terveyspalveluiden sijaitseminen samalla alueella palvelisi molempia osapuolia ja toisi lisävalikoimaa myös yksittäisten matkailijoiden sekä ryhmien tarvitsemiin palveluihin.

Vastaanotto on avoinna syys- ja talvikaudella ma-pe 9-16. Viikonloppuisin vastaanotto on suljettu mutta hotelliasukkaiden on mahdollista saapua myös aukioloaikojen ulkopuolella, varaukset on kuitenkin tehtävä ennakkoon. Tapahtumien aikaisista erikoisaukioloista tiedotetaan mm. yrityksen facebook-sivulla.

Lue lisää LentoHotellin palveluista: www.lentohotelli.fi tai www.facebook.fi/lentohotelli

Katso vapaiden tilojen esittely! www.lskbusinesspark.fi/tilat

  

Scroll to Top