Porkkala Productionin kissatarhoilla tilausta

Porkkala Production Oy on erikoistunut kissatarhojen valmistukseen ja olemassa olevien terassien ja parvekkeiden verkotukseen, mutta valmistaa myös muita laadukkaita eläinsuojia, aitoja, terasseja sekä jätekatoksia. Myös moderneja pienellä ulkoterassilla varustettuja leikkimökkejä on valmistunut myyntiin. Yritys suunnittelee kaikki kotimaassa valmistettavat tuotteet yhteistyössä asiakkaan kanssa ja tuotteet rakennetaan käsityönä alusta loppuun. Menekki on ollut suurta viime aikoina ja yrittäjällä onkin pitänyt kiirettä.

Porkkala Productionin omistaja, kauhavalainen Heikki Porkkala kertoo yrityksen tulleen LSK Business Parkin alueelle vuokralaiseksi joulukuussa 2018, kun yritystoiminnan kasvulle tarvittiin lisää tilaa. Lisäksi yrityksen sijoittuminen perinteikkäälle lentokenttäalueelle oli asia, josta yrityksessä oltiin ja ollaan edelleen ylpeitä. Heikki Porkkala toteaa yritykselle olevan tärkeää että alue tarjoaa tilaa kasvulle jatkossakin.

Porkkalan mukaan LSK Business Parkin alueella on hyvä yrittää. Alue on rauhallinen ja turvallinen. Lentokenttätoiminta ja tapahtumat, kuten kiihdytysajot tuovat alueelle elämää ja sopivat erinomaisesti LSK Business Parkin kokonaisuuteen. Monipuolinen tarjonta tekee alueella työskentelyn ja olemisen mielenkiintoiseksi.

Tutustu yrityksen toimintaan lisää osoitteessa www.porkkalaproduction.fi ja www.facebook.com/koirallekoppikanillekissalletarhakaikkeapuusta

Katso vapaiden tilojen esittely! www.lskbusinesspark.fi/tilat

Scroll to Top