Finanssila löysi tilat kasvuun

Finanssila on maatalousyritysten taloushallintoon ja -suunnitteluun erikoistunut tilitoimisto. He palvelevat nykyaikaisilla sähköisillä työvälineillä asiakaskuntaa ympäri Suomen, erikoisosaamisenaan maatilojen yhtiöittäminen ja maatilaosakeyhtiöiden taloushallinto.

Finanssila Oy on syntynyt 2015, kun itsenäisinä yrittäjinä toimineet Johanna Lindvall, Elisa Nivukoski ja Jukka Peltola päättivät yhdistää toimintansa saman katon alle. Yrittäjäomistajat Elisa, Jukka ja Johanna ovat kukin toimineet jo yli 10 voden ajan yrittäjinä taloushallinnon parissa palvellen maatilayrityksiä ympäri Suomen. Toimipaikat löytyvät Kauhavan lisäksi Nivalasta, Loimaalta ja Kalajoelta.

Yritys on aktiivisesti rekrytoinut uusia työntekijöitä ja LSK Business Parkissakin tilatarve on kasvanut vuosien saatossa. Finanssilan väki saapui Esikunta-rakennukseen syksyllä 2017 ja lisätilaa he vuokrasivat jo vuoden kuluttua. Toimitusjohtaja Elisa Nivukoski kertoo että Finanssila Oy tuli vuokralaiseksi LSK Business Parkiin hyvien yrityksen laajentumiseen soveltuvien tilojen sekä hyvän sisäilman vuoksi. Esikunnasta löytyi valmiit työpisteet, neuvottelutila sekä kahvitilat. Lisäksi LSK Business Park on arvostettu alue, jonka historia entisen sotilastukikohdan ansiosta on merkittävä. Eniten lisäarvoa päivittäiseen toimintaansa he kokevat saavansa samassa rakennuksessa sijaitsevasta Kauhavan kaupungin Kehityskeskuksesta.

Esikunnassa on vielä vuokrattavia siistejä toimistotiloja toisessa kerroksessa, jossa myös yritysten yhteiset kahviotilat sijaitsevat. Elisa Nivukosken mielestä esimerkiksi yksin toimivat elinkeinonharjoittajat saisivat LSK Business Parkin Esikunnassa työkavereita ja keskustelukumppaneita sekä työpisteen ja neuvottelutilan. Finanssila voisi myös hyödyntää alueella sijaitsevan myynti- ja markkinointitoimiston palveluita. Esikunta-rakennuksessa toimiminen olisi ideaalitilanne. Tällöin aktiivinen keskusteluyhteys olisi olemassa koko ajan.

Finanssila jakaa ajankohtaisia talousaiheisia tietoja ja pohdintoja blogissaan, johon voit tutustua osoitteessa www.finanssila.fi/blogi

Lue lisää yrityksestä: www.finanssila.fi

Katso vapaiden tilojen esittely! www.lskbusinesspark.fi/tilat

 

Scroll to Top