Pintakäsittelyalan yrityskoulutuksia Kauhavalle

Hämeenlinnalaisen Tavastia Koulutus Oy:n pintakäsittelyalan yksikkö KiltaPro aloitti yrityskoulutukset Kauhavalla, perustaen satelliittitoimipisteen LSK Business Parkin kurssiosastolle.

Tarina alkoi hieman sattumalta kouluttajien pitäessä yrityksille suunnattua infotilaisuutta LentoHotellilla. Siinä jutustellessamme tuli puheeksi alueen monipuoliset ja muokkauskykyiset toimitilat. Mielessämme oli heti sopiva kohde, jonne teoriaopetuksen sekä opetusmaalaamon saa samaan rakennukseen. Ei aikaakaan kun paikallisen urakoitsijan toimesta oli maalaamon muutostyöt valmiit ja kalusteet saapuivat. Myös koulutukset on ensimmäiselle ryhmälle jo aloitettu.

Yrityskoulutusyksikkö palvelee yrityksiä mm. henkilöstön täsmäkouluttamisessa, rekrykoulutuksessa ja oppisopimuskoulutuksessa. Yhteistyössä koulutettavien etsinnässä toimivat TE-toimisto ja Adecco. Alku on sujunut vauhdikkaasti ja hyvässä yhteistyössä. Kauhavalla on alihankintateollisuudessa vahva rooli ja tälle koulutusyhteistyölle on varmasti paikallisestikin laaja tarve.

31.3.2023 klo 10-18 KiltaPro järjestää pintakäsittelyalan minimessut Kurssiosastolla, jossa ovat mukana muutkin koulutuksen yhteistyökumppanit. KiltaPro toivottaakin tervetulleeksi keskustelemaan yrityksille tarjottavista täsmäkoulutuksista!

 

Kuvat: Kiltapro Yrityskoulutusyksikkö

Scroll to Top