Palletower Oy muuttaa Suomen toiminnot LSK Business Parkiin

TIEDOTE  25.10.2021

Palletower Oy muuttaa Suomen toiminnot LSK Business Parkiin Kauhavalle.

Palletower Oy ja LSK Business Park Oy ovat solmineet vuokrasopimuksen, jonka myötä Palletower Oy.n Suomen toiminnot siirtyvät LSK Business Parkiin Kauhavalle 1.1.2022 alkaen. Vuokrasopimus koskee ”Halli 1” –nimellä tunnettua rakennusta, joka vuokrataan kokonaisuudessaan tuotanto-, varastointi- ja toimistokäyttöön.

Palletower Oy on osa Palletower (GB) Ltd:tä, joka on alansa globaali johtaja ja Ison-Britannian tärkein varastointi-, käsittely- ja jakelutuotteiden valmistaja, edustaja ja toimittaja. LSK Business Park on yritys- ja tapahtumapuisto, joka tarjoaa tiloja ja alueita yritysten ja yhteisöjen sekä tapahtumien käyttöön.

”Toimitusvalmiutemme kattaa erinomaisen valikoiman rullakkoja, verkkohäkkejä, pakettihäkkejä sekä ostos- ja varastokärryjä. Suuren varastovalikoimamme ansiosta voimme tarjota välittömiä logistiikka- ja varastointiratkaisuja kaikkialle Suomeen ja Baltian maihin. Mittavan varastovalikoimamme lisäksi tarjoamme huippuluokan tilauspalvelun, jonka ansiosta voimme toimittaa suuria rullakkomääriä Suomen suurimmille tukkuliikkeille sekä kuljetus- ja logistiikkayrityksille. Tavoitteenamme on työskennellä yhteistyössä kaikkien asiakkaidemme kanssa ja löytää oikeat ratkaisut kaikkiin heidän logistiikka- ja varastointiongelmiinsa. Olemme etsineet pitkään uusia toimitiloja kasvan liiketoiminnan haasteisiin. LSK Business Park tarjosi meille loistavan mahdollisuuden muuttaa toimintamme Kauhavalle. Odotamme todella paljon tältä yhteistyöltä ja uskomme että meillä on myös mahdollisuus kasvaa yrityksenä Kauhavalla”

Harri Tervasmäki
Tuotantopäällikkö
Palletower Oy
puh: 0400 720 294
sposti: harri.tervasmaki@palletower.com

”Tilatarjontamme on varsin monipuolinen ja vuokralaisinamme onkin jo nyt erilaisia toimijoita kaikkiaan parilta kymmeneltä eri toimialalta. Missiomme on auttaa eri toimijoita menestymään tarjoamalla heille tilojen ja alueiden monipuolisuuden ohella myös arvokkaan ja perinteitä pursuavan toimintaympäristön. Palletowerin sijoittuminen alueellemme tukee strategiaamme, vahvistaa vuokrausastettamme ja tuo uudenlaista palvelutuotantoa vuokralaistemme käyttöönkin. Vuokraamme mielellämme isoja kokonaisuuksia toimijoille, joiden liiketoimintaa ja kasvua voimme olla mukana tukemassa, myös siksi Palletower on erittäin tervetullut yritys alueellemme.”

Mika Marjamäki
Toimitusjohtaja
LSK Business Park Oy
puh: 050 570 8654
sposti: mika.marjamaki@lskbusinesspark.fi

Scroll to Top