LentoHotelli avasi lounasravintolan

Ravintolatoiminta käynnistyy uudelleen LSK Business Parkissa.

LSK Business Parkista saa taas torstaista 16.3. lähtien ravintolapalveluja tuttujen tekijöiden tuottamana.

Aiemmin entisen varuskuntaravintolan tiloissa toimineen ravintolan toiminnan päätyttyä katkesi pitkäaikaisen yhteistyön lisäksi myös ravintolapalvelujen saatavuus alueella.

Pikaisesti aloitettujen selvitysten ja neuvottelujen myötä Lentohotelli käynnistää arkilounaan tarjoamisen ja muidenkin ravintolapalvelujen tuottamisen torstaista 16.3. lähtien. Lentohotelli palkkasi kolme tutuksi tullutta työntekijää palvelukseensa. Seija Hannuksela, Marja Kivelä ja Minna Kari jatkavat tutussa paikassa ja tutuissa tehtävissä valmistaen maittavat ateriat niin arkeen kuin juhlaan.

”-Kiitos LSK Business Park ja Lentohotelli luottamuksesta meitä kohtaan! Olemme vuosien varrella hitsautuneet toimivaksi tiimiksi ja se on meidän vahvuutemme. Päätös aloittaa Lentohotellin ravintolassa työntekijöinä oli siksi suhteellisen helppo, saamme jatkaa yhdessä, toimivissa tiloissa ja mukavassa ympäristössä.

Otamme tämän tarjoutuneen tilaisuuden iloisina ja optimistisina vastaan. Haluamme kehittää palveluamme ja tehdä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, toivomme vuorovaikutusta ja palautetta ja koemme että meitä on helppo lähestyä!

Toivotammekin kaikki entiset ja uudet asiakkaat sydämestämme tervetulleeksi meille ruokailemaan! Täällä teitä odottaa maukasta kotiruokaa sisältävä lounas ja iloisesti palveleva tuttu henkilökunta. Jatkossa lounas on tarjolla arkisin 10:30-13:30 ja perinteisen buffetpöydän ohessa on tarjolla keittolounas salaatteineen tiistaisin ja torstaisin.” kertovat Seija, Marja ja Minna.

”-Lentohotellilla on ollut ravintolapalveluille jatkuva tarve ja uudet kokous- ja koulutusryhmät ovat lisänneet kysyntää entisestään. Ravintolapalveluita ovat käyttäneet niin hotellin asiakkaat, alueen vuokralaiset kuin tapahtumakävijätkin. Odotamme maakuntaan vilkasta matkailukesää ja haluamme tarjota asiakkaille jatkossakin laadukkaita ravintolapalveluita. Ravintolan avaamisen myötä hotelli pystyy jälleen tarjoamaan monipuolisia majoitus-, kokous- ja koulutuspaketteja erilaisille asiakasryhmille. Laajennamme tarjontaa vähitellen kysynnän mukaan. Tilauksesta on saatavilla edelleen erilaisia ryhmäruokailuja herkullisia leivonnaisia unohtamatta” kertoo hotellipäällikkönä Lentohotellissa toimiva Anna Angervisto.

Scroll to Top