Vuokrataan LSK Business Parkin alueelta Kauhavalta nykyaikaiset toimistotilat rauhallisesta ja tietoturvallisesta sijainnista. Nämä hiljattain saneeratut tilat muodostavat uniikin toimistokokonaisuuden sisältäen viihtyisien toimistohuoneiden lisäksi nykyaikaiset laite- sekä sosiaali- ja taukotilat. Tiloissa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Laitetilat ovat varustettu sammutusjärjestelmällä. Rakennuksen ulkopuolelta löytyy laaja piha-alue autolämmityspisteineen. Tilat ovat vuokrattavissa myös erikseen pienempinä kokonaisuuksina.

Vuokrataan LSK Business Parkin alueelta Kauhavalta monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuva kokonaisuus. Tämän tehokkaan tilakokonaisuuden keskiössä ovat erilaisiin toimintoihin soveltuvat verstas- ja pajatilat, joiden lisäksi samasta yhteydestä löytyy toimisto-, arkisto- ja sosiaalitilat. Tilojen ulkopuolelta löytyy laajat piha-alueet joista osa aidattu. Tilat ovat vuokrattavissa myös erikseen pienempänä kokonaisuutena.

Erittäin hyvin autokorjaamoksi, mutta myös monenlaiseen muuhun käyttöön sovelutuva tila.

Vuokrataan LSK Business Parkin alueelta Kauhavalta monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat tila. Tilan aiempi käyttötarkoitus on ollut varusvarasto. Muonituskeskusrakennus, jossa tila sijaitsee, on kokonaisuudessaan peruskorjattu vuonna 2011.

Terveysasemarakennus on valmistunut 1935, laajennusosa 1963. Tiilirakenteinen rapattu rakennus joka soveltuu hyvin toimistoksi mutta muutoksin myös muuhun käyttöön. Varustettu nykyaikaisella talotekniikalla ja kattavalla tietoliikenneverkolla.

Tukikohtakomppania on valmistunut 1936. Ragnar Ypyän suunnittelma funtionalisitinen rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla aivan LSK Business Park:n ytimessä.

Alunperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kolmioita ja huoneistoalaltaan 57m² . Pohjakerroksesta löytyy saunaosasto sekä pyykkitupa.

Alunperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kaksioita ja huoneistoalaltaan 50m² .

Alunperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kaksioita ja huoneistoalaltaan 50m² .

Tästä kivitalosta löytyy monelaista tilaa monenlaiseen käyttöön. Alunperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleen rakennuksen 2.kerros on saneerattu toimistokäyttöön 2000- luvun alussa, myös osa 1.kerroksen asunnoista on saneerattu nykyaikaisiksi.