Kesätapahtumat 2024

LSK Business Park kesätapahtumat 2024!

 

Luvassa on suurta urheilujuhlan tuntua, elämyksiä, livemusiikkia, maailman nopeinta moottoriurheilua ja koko perheen kivaa yhdessäoloa!

* Lakia-Jukola 15.-16.6.
* XMeal Asfalttisprint 29.-30.6.
* Kiihdytysajon testipäivä 12.7.
* Kiihdytysajon SM-osakilpailu 13.-14.7.
* Kauhava Motor Show 27.-28.7.
* Kiihdytysajon testipäivä 6.9.
* Kiihdytysajon SM-finaali 7.-8.9.

Jukolan viesti on maailman suurin viestisuunnistuskilpailu ja Suomen suurin aikuisliikuntatapahtuma, johon osallistuu 17 000 – 20 000 kilpailijaa. Yleisöä on lisäksi saman verran joten puhutaan todella suuren kokoluokan tapahtumasta, joka kannattaa kyllä nähdä myös omin silmin! Tapahtuma televisioidaan suorana Ylen kanaville, lisäksi tapahtuman livestreamia seurataan ympäri maailman. Järjestävänä tahona on seurayhtymä, jonka muodostavat Kauhavan Wisa ja Lapuan Virkiä.

FHRA kiihdytyskisoja nähdään kesän mittaan kaksin kappalein, kausi Kauhavalla alkaa kolmannesta SM-osakilpailusta. Kilpailua edeltävä perjantai on testipäivä.

Kauhava Motor Show tuo koko perheelle elämyksiä ajoneuvonäyttelyn, stunt-esitysten, useiden suosittujen esiintyjien ja muun monipuolisen ohjelman parissa!

Pohjanmaa Racing Team järjestää Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n kaksipäiväisen asfalttisprintin alueella. Rata on vaativa mutta nopea, ja hyviä yleisöpaikkoja löytyy ympäri aluetta. Yleisötapahtumakauden päättää FHRA:n SM-finaali syyskuussa.

Tervetuloa viihtymään!

Lue lisää tapahtumista ja lipuista tapahtumajärjestäjien omilta sivuilta!

jukola.com
fhra.fi
kauhavamotorshow.fi
harrastemoottoriurheilu.fi

Scroll to Top