Kesätapahtumat 2023

LSK Business Park kesätapahtumat 2023!

 

Luvassa on huikeita yleisömääriä, elämyksiä, livemusiikkia, maailman nopeinta moottoriurheilua ja koko perheen kivaa yhdessäoloa!

* Suviseurat 30.6.-3.7.
* FHRA kiihdytyskisat (SM-3) 13.-16.7.
* Kauhava Motor Show 29.-30.7.
* Kauhava Air Show 19.8.
* XMEAL Asfalttisprint 26.-27.8.
* FHRA kiihdytyskisat (SM-finaali) 1.-3.9.

Suviseurat tuo alueelle n. 70 000-80 000 ihmistä vanhoillislestadiolaisen herätysliikkeen kesäseuroille, tapahtumaan on vapaa pääsy ja kaikki ovat tervetulleita tutustumaan! FHRA kiihdytyskisoja nähdään kesän mittaan kaksin kappalein, kausi Kauhavalla alkaa kolmannesta SM-osakilpailusta. Torstai on testipäivä.

Kauhava Motor Show tuo koko perheelle silmäniloa ajoneuvonäyttelyn, ennätyspitkän Crazy Drivers Stunt Show’n, cruisingin ja livemusiikin muodossa!

Kauhava Air Show järjestetään yksipäiväisenä ilmaistapahtumana kaikille ilmailun ja lentokoneiden ystäville. Ohjelma paljastuu pikkuhiljaa kesän mittaan, ainakin Hornet-soolo tullaan näkemään Kauhavan taivaalla!

Pohjanmaa Racing Team järjestää Harrastemoottoriurheilun keskusjärjestö ry:n kaksipäiväisen asfalttisprintin alueella. Rata on vaativa mutta nopea, ja hyviä yleisöpaikkoja löytyy ympäri aluetta. Yleisötapahtumakauden päättää FHRA:n SM-finaalit syyskuun alussa, jolloin otetaan viimeiset sarjapisteet irti ja palkitaan kauden voittajat!

Tervetuloa viihtymään!

Lue lisää tapahtumista ja lipuista tapahtumajärjestäjien omilta sivuilta!

suviseurat.fi
fhra.fi
kauhavamotorshow.fi
kauhavaairshow.com
harrastemoottoriurheilu.fi

Scroll to Top