Kauhava Motor Show tulee taas!

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 30.-31.7.2022 koetaan jälleen unohtumattomia elämykä ajoneuvonäyttelyn, stunt-esitysten, useiden suosittujen musiikkiartistien ja muun monipuolisen ohjelman parissa, kun Kauhava Motor Show järjestetään LSK Business Parkin alueella toistamiseen!

Ohjelmassa on molempinä päivinä ajoneuvonäyttelyn lisäksi Crazy Drivers Stunt Show, rompetori ja mahdollisuus lapsille testata junior dragster -kiihdytysautolla ajoa!

Lauantaina mittaillaan burniskisassa kuka on kovin renkaanpolttaja ja iltaa vietetään klo 20 alkaen aamuyöhön saakka todella kovien bändien esiintyessä Pub Tallin edustalla! Lavalle nousevat RelaxTrio, AT’s Roots & Ramblin’ ja Janely!

Lauantaina lisäksi kiihdytysradalla on hulinaa koko päivän West Coast Street Cupin merkeissä. Samassa yhteydessä voi kokeilla ajaa myös omalla katulaillisella autolla kiihdytysradalla varttimailia, kotiinviemisiksi saa aikakortin! Lue tästä lisää: https://www.sunrisecruisers.com/wp/uutiset/aikakortti-varttimaililta-omalle-ajoneuvollesi/

Sunnuntaina lavalla esiintymässä Pääesiintyjät, ja kello 14 on mahdollisuus fanien tavata supersuosittu tubettaja Roni Back! Lisäksi ajoneuvonäyttelyn palkintojenjako suoritetaan päivän päätteeksi.

Liput ja lisätiedot: https://www.kauhavamotorshow.fi/

 

Scroll to Top