Kauhava Motor Show 29.-30.7.

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna 29.-30.7.2023 koetaan jälleen unohtumattomia elämyksiä ajoneuvonäyttelyn, stunt-esitysten, kiihdytysajojen, live-musiikin ja muun monipuolisen ohjelman parissa, kun Kauhava Motor Show järjestetään LSK Business Parkin alueella kolmannen kerran!

Kauhava Motor Show:n kohderyhmänä ovat lapsiperheet, ajoneuvoharrastajat ja muut liikkuvat ihmiset.

Tapahtumakonseptiksi on vahvistunut koko perheen harrasteajoneuvotapahtuma. Ajoneuvonäyttely on yksi osa monipuolista tapahtumaa, mutta myös muun sisällön yhteisenä nimittäjänä kulkee nimenomaan ajoneuvot. Tänä vuonna kiihdytysajot tulevat olemaan aiempaa merkittävämmässä osassa, radalla on toimintaa tapahtuman molempina päivinä. Drag Weekend-nimellä kulkevan kiihdytysajotapahtuman järjestelyistä vastaa Sunrise Cruisers ry, kiihdytysajoihin voi osallistua myös omalla ajoneuvolla.

Ajoneuvoakrobatiaa ja romutusta, rätinää, ruttua sekä räiskettä tarjoilevan Crazy Drivers Stunt Shownkin osaltakin tullaan näkemään enemmän ja isommin! Nyt viimeistään kannattaa käydä tutustumassa näytöksessäkin nähtäviin Monter Truckeihin, ovathan he saaneet upeat Valostore- ja Autodude-ulkoasut!

Tapahtumassa voi tehdä myös käytetyn tavaran kauppaa, niin myyjänä kuin ostajana, rompetorin ollessa avoinna tapahtuman molempina päivinä.

Tapahtumassa lauantaina järjestettävässä burniskilpailussa voi saada sakkojen sijasta palkinnon, jos oikein onnistuu ottamaan yleisön puolelleeen.

Lauantain päiväohjelman päättää Cruising-Paraati joka järjestetään Kauhava Cruisingin toimesta.

Iltavirkuille on vielä lauantai-illassa luvassa Rokkia ja Rautaa -ltabileet Pub-tallissa, jossa live-musiikista vastaa Alajärveläis-Vimpeliläinen rockabillybändi The Heels, iltatapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumassa on sunnuntai-iltapäivisin ollut erityisesti lapsille ja nuorille suunnattu ohjelmanumero, niin on tänäkin vuonna, kun erittäin suosittu somesensaatio Sari Aalto valtaa esiintymislavan. Sari esiintyy kahdesti ja esitysten välissä yleisön on mahdollista tavata hänet Meet&Greet tilaisuudessa.

Liput: aikuinen 20€, lapsi 7-17v 10€, perhe (2 aik + 4 lasta) 40€. Alle 7-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy maksavan aikuisen mukana.

Tervetuloa!

 

Scroll to Top