Kauhava Motor Show 27.-28.7.

Kauhava Motor Show on koko perheen vauhdikas tapahtuma Kauhavalla

 

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, 27.-28.7.2024 koetaan jälleen unohtumattomia elämyksiä ajoneuvonäyttelyn, stunt-esitysten, useiden suosittujen esiintyjien ja muun monipuolisen ohjelman parissa, kun Kauhava Motor Show järjestetään LSK Business Parkin alueella neljännen kerran!

Kauhava Motor Show:n kohderyhmänä ovat lapsiperheet, ajoneuvoharrastajat ja muut liikkuvat ihmiset. Tavoitteena on vahvistaa tapahtuman brändiä Suomen monipuolisimpana ajoneuvotapahtumana ja nostaa tapahtuman suosiota yhdeksi merkittävimmistä koko perheen tapahtumista Suomessa.

Ilmoittautumissivulta voit ilmoittaa ajoneuvosi näyttelyyn, mukaan burniskisaan, yhdistyksesi talkoisiin, tai vaikkapa tulla rompetorimyyjäksi!

Ennakkoliput ovat myynnissä edulliseen hintaan Digilippu.fi:ssä

Mahtava ohjelma pitää sisällään Crazy Drivers Stunt Show’n, joka kiertää Suomea 20-juhlavuotiskiertueen merkeissä ja pysäyttää karavaaninsa myös Kauhavalle!

Rokkia ja Rautaa -iltabileissä kansaa viihdyttää rockabilly-bändi The Heels, joka saa kankeimmatkin tanssijalat liikkeelle! On siis aika kaivaa kellohameet naftaliinista!

Burniskisassa otetaan mittaa kuka on se kaveriporukan kovin kuminpolttaja. Tässä tapahtumassa sen saa tehdä aivan laillisesti, ja parhaat palkitaan!

Silmiä hivelevät ajoneuvokaunokaiset sekä näyttelyssä, että harrasteparkissa. Lisää ohjelmanumeroita julkaistaan lähempänä tapahtumaa, seuraa tapahtumaa Facebookissa tai nettisivuilta kauhavamotorshow.fi!

 

Scroll to Top