Kaskea Machinery muuttaa LSK Business Parkiin

Kaskea Group siirtää Ylihärmässä sijaitsevan Machinery-liiketoimintansa LSK Business Parkin alueelle Kauhavalle. Siirto liittyy viime vuosien aikana kypsyteltyyn strategiseen tavoitteeseen saada Machineryn liiketoiminta saman katon alle. Tällä hetkellä koneistamon tuotantoa on kolmessa eri osoitteessa Ylihärmässä.

– Sovittu järjestely mahdollistaa Machinery-liiketoiminnan palvelutarjonnan laajentamisen kohti yhä suurempia kokonaisuuksia ja näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistäkin laajemmin. Maailman tilanteesta huolimatta Kaskealla on selkeästi tilausta kasvulle ja LSK Business Parkiin muuton myötä saamme myös kaivattua tilaa tälle kasvulle. LSK Business Park tarjoaa meille loistavat puitteet ja mahdollisuuden myös verkostoitua jo alueella toimivien yritysten kanssa, Kaskea Groupin toimitusjohtaja Vesa Rautava kertoo.

LSK Business Parkille vuokrasopimus Kaskea Groupin kanssa on merkittävä. Alueella toimivien yritysten tai yhteisöjen lukumäärän kasvaminen tuottaa lisäarvoa alueella jo nyt toimiville yrityksille ja entisestään lisää alueen houkuttelevuutta muiden toimijoiden silmissä. LSK Business Parkissa on tällä hetkellä 45 vuokralaista.

– Ison ja arvostetun toimijan sijoittuminen alueellemme vahvistaa entisestään uskoamme siihen, että kahtena viime vuotena tehdyt strategiset päätökset ja päätösten mukaiset toimenpiteet ovat olleet oikeita ja onnistuneita. LSK Business Parkilla on valmius toimia joustavasti ja nopeasti. Usein isojen toimintojen siirron yhteydessä tarvitaan vuokrattaviin tiloihin muutoksia, mutta pystymme osoittamaan monipuolisesta tarjonnastamme myös tiloja, jotka toimivat vuokralaisille sellaisinaan. Kaskea Groupin kanssa olemme sopineet toimenpiteistä, joiden myötä vuokrattavat tilat tulevat palvelemaan uutta vuokralaistamme parhaalla mahdollisella tavalla, LSK Business Parkin toimitusjohtaja Mika Marjamäki kertoo.

Kauhavan alueella toimii lähes 250 teollisuusyritystä. Teollisuuden toimipaikkojen osalta Kauhava on yksi Suomen teollistuneimmista alueista.

– Toimintaansa kehittävä Kaskea on ollut jo 50-vuoden ajan yksi Härmänmaan teknologiateollisuuden kärkiyrityksistä. Rakentamisen kustannukset ovat olleet viime aikoina nousussa, joten on hienoa, että Kaskean kasvun mahdollistamiseksi löytyi valmista lisätilaa omasta kotikaupungista LSK Business Parkin alueelta.  LSK:n yrityspuiston alueelle on jo sijoittunut moni muukin yritys ja lisää mahtuu, Kauhavan kaupungin kehitysjohtaja Juha-Martti Kuoppala toteaa.

Tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan täyttävä Kaskea Group tarjoaa Machineryn lisäksi palveluita myös Traffic ja Parking -liiketoiminnoissaan. Kaskea Traffic tarjoaa kokonaisvaltaista asiantuntemusta opastamiseen ja liikenteenohjaukseen ja Kaskea Parking kattaa monipuoliset ja älykkäät pysäköinnin ratkaisut. Liikevaihdoltaan yli 10 miljoonan yritys työllistää tällä hetkellä 80 henkilöä.

 

Lisätietoja antaa:

 

Kaskea Group Oy
Vesa Rautava
Toimitusjohtaja
p. +358 (0)50 348 5612

LSK Business Park Oy
Mika Marjamäki
Toimitusjohtaja
p. +358 (0)50 570 8654

Kauhavan kaupunki
Juha-Martti Kuoppala
kehitysjohtaja
p. +358 (0)50 570 8654

 

     

 

Scroll to Top