Lentokentän huoltorakennus on valmistunut 1968. Rakennus on palvelut myös lentoasemana.

Terveysasemarakennus on valmistunut 1935, laajennusosa 1963. Tiilirakenteinen rapattu rakennus joka soveltuu hyvin toimistoksi mutta muutoksin myös muuhun käyttöön. Varustettu nykyaikaisella talotekniikalla ja kattavalla tietoliikenneverkolla.

Tukikohtakomppania on valmistunut 1936. Ragnar Ypyän suunnittelma funtionalisitinen rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla aivan LSK Business Park:n ytimessä.

Aluperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kolmioita ja huoneistoalaltaan 57m² . Pohjakerroksesta löytyy saunaosasto sekä pyykkitupa.

Aluperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kaksioita ja huoneistoalaltaan 50m² .

Aluperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kaksioita ja huoneistoalaltaan 50m² .

Vuonna 1975 valmistunut Ruokala ja Sotilaskoti-rakennus on 2011 kokonaisuudessaan peruskorjattu. Rakennus on varustettu nykyaikaisella talo- ja turvatekniikalla.

Tästä kivitalosta löytyy monelaista tilaa monenlaiseen käyttöön. Aluperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleen rakennuksen 2.kerros on saneerattu toimistokäyttöön 2000- luvun alussa, myös osa 1.kerroksen asunnoista on saneerattu nykyaikaisiksi.

Tyylikäässä vuonna 1929 valmistuneessa rakennuksessa on toiminut aiemmin mm. sotilaskoti ja ruokala, viimeisimpänä alueen vartiosto. Keskeinen sijainti takaa upeat puitteet monenlaiselle liiketoiminnalle.

Vuonna 1929 valmistunut ainutlaatuisen hieno rakennus aivan LSK Business Park:n ytimessä.