Terveysasemarakennus on valmistunut 1935, laajennusosa 1963. Tiilirakenteinen rapattu rakennus joka soveltuu hyvin toimistoksi mutta muutoksin myös muuhun käyttöön. Varustettu nykyaikaisella talotekniikalla ja kattavalla tietoliikenneverkolla.

Tukikohtakomppania on valmistunut 1936. Ragnar Ypyän suunnittelma funtionalisitinen rakennus sijaitsee keskeisellä paikalla aivan LSK Business Park:n ytimessä.

Alunperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kolmioita ja huoneistoalaltaan 57m² . Pohjakerroksesta löytyy saunaosasto sekä pyykkitupa.

Alunperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kaksioita ja huoneistoalaltaan 50m² .

Alunperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleesta rakennuksesta löytyy yhteensä kahdeksan asuinhuoneistoa. Asunnot ovat kaksioita ja huoneistoalaltaan 50m² .

Tästä kivitalosta löytyy monelaista tilaa monenlaiseen käyttöön. Alunperin aliupseerien asuinkäytössä palvelleen rakennuksen 2.kerros on saneerattu toimistokäyttöön 2000- luvun alussa, myös osa 1.kerroksen asunnoista on saneerattu nykyaikaisiksi.

Tyylikäässä vuonna 1929 valmistuneessa rakennuksessa on toiminut aiemmin mm. sotilaskoti ja ruokala, viimeisimpänä alueen vartiosto. Keskeinen sijainti takaa upeat puitteet monenlaiselle liiketoiminnalle.

Vuonna 1929 valmistunut ainutlaatuisen hieno rakennus aivan LSK Business Park:n ytimessä.

Vuonna 1930 valmistunut Esikunta rakennus LSK Business Park:n ydinalueella on näyttävä niin sisältä kuin ulkoa. Rakennus on varustettu nykyaikaisella talotekniikalla ja kattavalla tietoliikenneverkolla jäähdytettyine laitetiloineen.

Laivueen Esikunta on vuonna 1929 valmistunut kaksikerroksinen upea rakennus keskeisellä sijainnilla lentokonehallien välissä.