Vuokrataan LSK Business Parkin alueelta Kauhavalta nykyaikaiset toimistotilat rauhallisesta ja tietoturvallisesta sijainnista. Nämä hiljattain saneeratut tilat muodostavat uniikin toimistokokonaisuuden sisältäen viihtyisien toimistohuoneiden lisäksi nykyaikaiset laite- sekä sosiaali- ja taukotilat. Tiloissa on koneellinen ilmanvaihto ja jäähdytys. Laitetilat ovat varustettu sammutusjärjestelmällä. Rakennuksen ulkopuolelta löytyy laaja piha-alue autolämmityspisteineen. Tilat ovat vuokrattavissa myös erikseen pienempinä kokonaisuuksina.

Vuokrataan LSK Business Parkin alueelta Kauhavalta monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuva kokonaisuus. Tämän tehokkaan tilakokonaisuuden keskiössä ovat erilaisiin toimintoihin soveltuvat verstas- ja pajatilat, joiden lisäksi samasta yhteydestä löytyy toimisto-, arkisto- ja sosiaalitilat. Tilojen ulkopuolelta löytyy laajat piha-alueet joista osa aidattu. Tilat ovat vuokrattavissa myös erikseen pienempänä kokonaisuutena.

Erittäin hyvin autokorjaamoksi, mutta myös monenlaiseen muuhun käyttöön sovelutuva tila.

Vuokrataan LSK Business Parkin alueelta Kauhavalta monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin soveltuvat tila. Tilan aiempi käyttötarkoitus on ollut varusvarasto. Muonituskeskusrakennus, jossa tila sijaitsee, on kokonaisuudessaan peruskorjattu vuonna 2011.

Arkkitehtuuriltaan lentosotakoulun ensimmäisen rakennusvaiheen klassistisiin rakennuksiin kuuluva ulkorakennus. Julkisivut sileäksi rapattua tiiltä.